Restaurering papir - Galleri Hestman

Kunsthandel. Restaurering. Taksering.
Gå til innhold
RESTAURERING
Restaurering av grafikk, akvareller, tegninger og annen kunst på papir
Velkommen til Galleri Hestman! På vår nettside finner du informasjon om restaurering av grafikk, akvareller, tegninger og annen kunst på papir. Vi tilbyr profesjonell restaureringstjenester, enten det er for personlige samlinger eller på oppdrag fra forsikringsselskaper. Vårt erfarne team av kunsteksperter tar seg av alt fra rengjøring og reparasjon til retusjering og innramming. Vi er dedikert til å bevare kunstverkets opprinnelige skjønnhet og verdi, og leverer resultater av høy kvalitet.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om dine restaureringsbehov.
Vi tar oss av mange typer skader som kan oppstå på  papir, som for eksempel flekker og misfarging forårsaket av fukt og vann, rifter, hull, folder og manglende deler. Vi tar også hånd om gamle tape- og limrester, samt mugg, støv og sot, slik at kunstverket ditt kan skinne som nytt igjen.

Våre fagfolk sørger for at kunstverkene blir behandlet med omhu og respekt, og vi streber alltid etter å gjenopprette dem til deres opprinnelige skjønnhet. Ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å bevare og restaurere dine papirkunstverk.

Tlf.: 463 95 033
5.0 / 5
2 reviews
2
0
0
0
0
Daniel E.
onsdag 24 apr 2024
Han sin jobb er veldig pent utført. Bra service. Liker veldig bra plasseringen av Galleriet. Maleriene er bra plassert i galleriet føles så lett ut. Man skjønner teksten sånn at man må ikke tenke hvem har malt maleriet eller fra hvilket årstall det var malet.
Kjell
onsdag 14 feb 2024
Takk for godt utført arbeid. Meget professionelt. Anbefaller
Kunsthandel. Restaurering. Taksering.
Tlf.: 463 95 033   post@cbhestman.com
Kirkegata 7, 4611 Kristiansand S

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
Følg Galleri Hestman i sosiale medier
Tilbake til innholdet