Restaurering maleri - Galleri Hestman

Kunsthandel. Restaurering. Taksering.
Gå til innhold
RESTAURERING
Få nytt liv i gamle malerier og friske opp dine kunstverk med Galleri Hestman AS.


Vi på Galleri Hestman er eksperter på restaurering av malerier, og vi tar gjerne på oss oppdrag for privatpersoner, virksomheter, forsikringsselskaper, offentlige institusjoner og museer.

Vårt dedikerte team av kunsteksperter og restauratører har lang erfaring og en lidenskap for å gjenopprette og bevare kunstverkets skjønnhet og verdi. Enten det dreier seg om en gammel familiearv eller et verdifullt kunstverk, kan du stole på at vi tar vare på det med omhu og nøyaktighet.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg med dine restaureringsbehov!

Vi tilbyr:

• Tilstandsvurdering og skaderapport
• Rensning av malerier
• Fjerning av gulnet ferniss
• Restaurering av hull og rifter  
• Retusjering med pigmenter
• Rekonstruksjon av manglende fragmenter  
• Krakeleringer
• Fotografering
• Behandling av biologisk vekst mugg/sopp    
• Restaurering av brann- og vannskader

På vår nettside finner du informasjon om våre profesjonelle tjenester innen restaurering av malerier, papir, glass, forgylling av rammer, restaurering og rekonstruering av ikoner og skulpturer.

Vi tilbyr en omfattende tilstandsvurdering av malerier, samt analyser av teknikk og materialer. Vi bruker avansert UV-inspeksjon for å avdekke eventuelle skader eller aldringstegn som kan være usynlige for det blotte øye. Det er nødvendig for å identifisere eventuelle skader, slitasje eller endringer som kan ha skjedd over tid. Vi sjekker overflate, fargeintegritet, struktur, malingsteknikker og eventuelle tidligere restaureringer.


Vi tar oss av skader forårsaket av brann eller sotskade, vann og fuktighet, slag eller rifter. Hvis maleriet ditt har blitt utsatt for slike skader, kan du stole på at vi utfører en grundig og omfattende behandling. Vi jobber ofte på oppdrag fra forsikringsselskaper, og vi sørger for at maleriet ditt blir gjenopprettet til sin opprinnelige stand.

Er det på tide med restaurering/rensning av malerier?
Da er det oss du skal kontakte!

Tlf.: 463 95 033 Viktor
post@cbhestman.com
5.0 / 5
1 review
1
0
0
0
0
Knut Fyhn
mandag 22 apr 2024
Jeg overtok nylig et gammelt landskapsmaleri av Philip Barlag. Det var preget av å ha hengt i forskjellige miljø, blant annet preget av betydelig tobakksrøyk. Dessuten hadde den gedigne rammen slått seg sånn at vi sto i valget mellom å gi opp bildet eller få det restaurert.

Da vi fikk bildet i retur ble vi gledelig overrasket. Bildet er en kveldsstemning ved et fjellvann der man i utgangspunket ikke har sterke farger. Restaureringen hadde fjernet det grå belegget og fått fram penselstrøkene og delikate fargevalg fra en av våre fremste landskapsmalere. Rammen var også fint restaurert og framstår med en naturlig patina som står til maleriets uttrykk.
Kunsthandel. Restaurering. Taksering.
Tlf.: 463 95 033   post@cbhestman.com
Kirkegata 7, 4611 Kristiansand S

FØLG OSS I SOSIALE MEDIER
Følg Galleri Hestman i sosiale medier
Tilbake til innholdet